Hem Inredning & DesignUnik Keramikfärgsättningljussättningdekorationsmåleri
allmänt om yrketreferenslistaMonica Kisberg

Inredning & Design

Norra Latinhammarby församling
 

Vad jag kan hjälpa Er med

Jag analyserar era behov och gör individuellt anpassade lösningar för er innemiljö. T ex då ni ska flytta och behöver hjälp med planering av nya lokaler, inventering av befintliga möbler eller behöver en allmän uppfräschning av era nuvarande lokaler.

Jag ger er professionell hjälp med enstaka råd eller en komplett inredningsprojektering. Val av ytskikt /material (golv, väggar, tak), färgsättning, belysning /ljussättning, val av möbler /övrig inredning och textilier. Vid behov specialritar jag produkter eller blandar "gammalt" och nytt.

Jag har en estetisk helhetssyn och strävar efter det harmoniska, vackra. Designfaktorn påverkar energin och personliga upplevelser. Självklara krav som design, funktion och kvalitet på inredningen stärker många gånger kunders image och identitet.

Jag gillar inte slit- och slängtänkande. Väl genomtänkt, hög kvalitet och vettig funktion tycker jag är kloka ambitioner. Trender är ofta kortsiktiga. Det brukar vara det lågmälda som inte skriker högst, som håller i längden.

Vilken stil jag föreslår beror på förutsättningarna. Jag tar hänsyn till byggnadens arkitektur, historia, läge, hur lokalerna ska användas och kundens önskemål.

Inget jobb är för litet eller för stort. Jag lovar fullt engagemang för uppgiften! Det är en ren investering att förbättra sin personals arbetsmiljö och /eller kundernas /gästernas upplevelser av miljön, även om det kostar till en början.

  • Exempel på utförda uppdrag:
    CCC City Conference Centre, Norra Latin. Upprustning av konferensanläggning. Inredning, färgsättning, belysning.
  • Fastighetsägarna Sverige AB. Flytt av kontor. Inredning, färgsättning, belysning.
  • BRF Grängen, Årsta. Färgsättning av trapphus.
  • Privatfamiljer i villor/radhus. Rådgivning inredning, färgsättning och belysning.

Jag arbetar helt obundet till till leverantörer och föreslår därför alltid, utan ekonomiska vinstintressen, bästa produkt för kunden.
Vid behov arbetar jag ihop med andra konsulter.

Vad kostar det?
1:a besöket kostar inget (inom Stockholm).
Jag gör alltid en skriftlig överrenskommelse med uppdragsbeskrivning, tidsuppskattning och kostnadsbedömning för att ni ska kunna bedöma arbetets omfattning. Priset måste ses i relation till kvalitet och hur länge miljön håller. Arkitektkostnaden utgör bara en bråkdel av totalkostnaden för projektet, men har avgörande betydelse för slutresultatet.


Både små och stora uppdragsgivare är välkomna!


monica@kisberg.se


MONICA KISBERG INREDNING & DESIGN, TEL 070 798 26 08